About Me

Mijn naam is Ilse, geboren in 1990, ik reis graag, ben een ontzettende dromer en hou heel veel van het leven en probeer dan ook alles er uit te halen wat er in zit, daarom de naam Living out Loud!

Tijdens een iets minder voortvarende periode in mijn leven ben ik mij gaan verdiepen in lichamelijke en geestelijke gezondheid en de relatie hier tussen. Lichamelijke en geestelijke gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zodoende ben ik mij door middel van het volgen van cursussen en het doen van zelfstudies gaan verdiepen in het positief veranderen van mijn levensstijl.
Ik heb ondervonden dat een gezonde levensstijl een boost is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid en met deze ervaring en kennis hoop ik andere mensen te kunnen inspireren, motiveren en op weg te helpen naar een nog betere versie van zichzelf.

♥ Ilse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *